Reality

2022.11.17. 17:25

Forró hangulat a Nagy Ő-ben: Árpát teljesen beindította a nyergesi lovászlány (videó)

Olyan öltáncot kapott a Nagy Ő sármőrje, Árpa Attila a Komárom-Esztergom megyei lovászlánytól, hogy egyből viszi is randizni.

Kemma.hu

Timi tánca elég forrón ért véget a Nagy Ő-ben

Forrás: TV2

Izgalmas napokon vannak túl a Nagy Ő hölgyei, és köztük a nyergesújfalui szőke bombázó. Nyergesi Timi rózsát is kapott, így igazán bátran vághatott neki az igen erotikus kihívásnak, amiben csábító tánccal kellett elcsavarniuk Árpa Attila fejét. A rózsaceremónián egyébként a macsó színész-rendező úgy fogalmazott, hogy ha csak ránéz, nagyon sok izgalmas dolog jut eszébe Timiről, ezért is tartotta bent a TV2 reality-jében, míg néhányaknak már búcsúzniuk kellett.

Nos, minden bizonnyal sok izgalmas dolog jutott eszébe Árpának akkor is, amikor flitteres, szexi szettben jelent meg előtte Timi, hogy körbetáncolja. Ahogy a nyergesi lovászlány fogalmazott, rúdtáncol, nyújt és kondizik, így lételeme a mozgás. Bele is huppant Attila ölébe, és megmutatta, milyen hajlékony. A produkció olyan erősre sikerült, hogy bizony Árpa szája is tátva maradt, és széles vigyorral húzta magához a szőke szépséget. Végül őt is választotta, hogy randizni menjen vele. 

Hogy hogyan sikerült a közös mozizás és mennyire kerültek közel egymáshoz, az a csütörtöki adásból derül majd ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában