Mennyi az annyi?

2022.11.19. 10:33

Hazugsággal vádolják Mazsit, Berki Krisztián „luxusözvegyét”

Berki Mazsi anyagi helyzetéről nyilatkozott a napokban. Kijelentésein és állításain sokan felháborodtak.

Kemma.hu

Forrás: Berki Mazsi/Facebook

Berki Mazsi komolyra fordította  szót a napokban, amikor anyagi helyzetérő beszélt, sajnáltatva magát amiatt, hogy egyedül kell fizetni a számlákat és vezetnie a háztartást. Amint arról az origo.hu is beszámolt, a luxusözvegybe azóta sokan belekötöttek, többen is gúnyolják nyilvánosan, mert nehezen hiszik, hogy valóban anyagi gondokkal küzd.

A tatabányai származású Berki Krisztián halála után egyedül maradt Mazsi anyagi helyzetéről szóló nyilatkozatát többen hazugságnak tartják. Sokan pedig egyenesen szembesíteni próbálják őt azzal, hogy az anyagi gondok nem a luxusterepjárónál és a méregdrága ruháknál kezdődnek.

Mint bírálói fogalmaznak, ez a fajta megközelítés tiszteletlen azokra nézve, akik valódi pénzügyi nehézségekkel küzdenek. De akadtak olyanok is, akik azt is felvetették, hogy lehet az, hogy Mazsi rendszeresen drága éttermekbe jár reggelizni, miközben ilyenkor kislányát szinte sosem látni vele.

„Talán a G63 Amg helyett inkább Suzukit használna és akkor egy tank üzemanyag elég lenne egy hónapra, nem 3 napra! De persze ezeknek az ostoba, hülye picsáknak csak a felirat számít...” – írta egy dühös hozzászóló egy bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban.

„Én autista gyereket nevelek, mégse nyávogok, pedig én is egyedül fizetem a rezsit!” – írta felháborodottan egy másik hozzászóló, aki Mazsihoz hasonlóan szintén egy gyermekét egyedül nevelő édesanya.

Berki Mazsi mindenesetre nem reagált az őt ért támadásokra. Fényűző életvitelén azóta nem változtatott az őt ért kritikák hatására.

 

Címkék#Berki Mazsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában