Esély

2022.10.20. 08:18

Berki Mazsi: Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást

Pusztítóan nehéz hónapok vannak mögötte, és most úgy tűnik, végre kezdi megtalálni az útját az életben. A fiatal édesanya egyre jobb lelkiállapotba kerül még akkor is, ha az internet népe darabokra akarja szedni ezért.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Berki Mazsi lelke a jelek szerint már gyógyulóban van, és bár csak alig hat hónapja vesztette el a férjét, Berki Krisztiánt, a közös kislányuk és bizony saját maga érdekében is kénytelen továbblépni és az életre koncentrálni. Kap is ezért hideget-meleget az internet népétől, de ezt – nagyon okosan – figyelmen kívül hagyja. Az elmúlt időszakban újra elkezdett társaságba járni, nyitni az emberek és a világ felé, ami külső és belső változásokat indított el benne, adta hírül a Bors.

– Van, amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani. Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen. Most már tudom mit jelent elveszíteni… – írta Mazsi korábban az Instagram-oldalán.

Berki Krisztián temetése
Berki Krisztiántól májusban vettek végső búcsút  
Fotós: Markovics Gábor / Forrás: Borsonline.hu

Közel kellett engednie magához egy férfit

A fiatal özvegy életébe hatalmas változást hozott az, hogy elvállalta a Dancing with the Stars című TV2-es grandiózus táncversenyben való szereplést. Nem csak azért, mert olyan minőségében kell megmutatnia magát, ahogy a nagyközönség még sosem látta, de azért is, mert a tánc miatt fizikailag közel kellett engednie magához egy számára idegen férfit. Ez volt az egyik legnehezebben megugrandó feladata:

- Én egy nagyon közvetlen ember vagyok, de kevés embert engedek be az életembe. Viszont a Ferit (Bonyhádi Ferenc – a szerk.) már elkezdtem beengedni, ami nálam nagy szó, és megbízok benne, ami fontos. Egyrészt a táncnál is nagyon fontos a bizalom, meg egy barátság, egy kapcsolat kialakulásánál is – mesélte Mazsi a táncpróbák elején.

Az, hogy képes lett újra bízni egy férfiben, tényleg nagy szó azok után, amin keresztülment Berki Krisztián oldalán. Talán emlékeznek még arra a cikkünkre, amelyből kiderült, hogy a celebpárnak a kapcsolatuk végén olyan komoly veszekedéseik voltak, hogy egy alkalommal Berki hasba rúgta Mazsit úgy, hogy éppen a karjaiban tartotta az akkor egy hónapos közös kislányukat. Ezek után nem kérdés, hogy viszolygott a gondolattól is, hogy egy férfi fizikailag közel kerüljön hozzá.

Berki Mazsi a Dancing with the Srars-ban
Berki Mazsi a Dancing with the Srars-ban
Forrás: Borsonline.hu

Nem akarok megfelelni senkinek!

A lelki terápiát tehát a tánc jelentette és jelenti a mai napig is, Mazsi egyre inkább kezdi visszanyerni az életkedvét. Érdekes dolog, hogy emiatt rengeteg kritikát és bántást kap az interneten. Sokan vannak ebben az országban, akik felhatalmazva érzik magukat arra, hogy véleményt nyilvánítsanak egy számukra teljesen idegen ember érzéseiről és magánéletéről. Ezek a hangok azonban – nagyon helyesen – nem jutnak el Mazsi füléig.

Nem akarok megfelelni senkinek, az én életem az én tragédiám és az én jövőbeli terveim csak az enyémek, az idegenek véleménye mit sem számít. Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást. És nem fogok senkitől sem elnézést kérni azért, mert, ha bár csak percekre is, próbálok boldog lenni.

Mazsi nem akar megfelelni senkinek, csak önmagának és a kislányának
Mazsi nem akar megfelelni senkinek, csak önmagának és a kislányának
Fotós: Szabolcs László / Forrás: Borsonline.hu

Újra rátalált a szerelem 

Eltökéltségének gyümölcse az lett, hogy egyik barátnőjén keresztül megismerkedett egy férfival, akivel a pletykák szerint egymásba szerettek a nyár végén. A fiatal édesanya erről nem hajlandó beszélni, mert mint mondja, megtanulta a leckét, soha többé nem akarja a magánéletét a nyilvánosság előtt élni. Amúgy is kap hideget-meleget az internet népétől, de ezt – nagyon okosan – figyelmen kívül hagyja, írja a ripost.hu. 

Nem akarok megfelelni senkinek, az én életem, az én tragédiám, és az én jövőbeli terveim csak az enyémek, az idegenek véleménye mit sem számít. Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást. És nem fogok senkitől sem elnézést kérni azért, mert ha bár csak percekre is, próbálok boldog lenni.

– fogalmazott a fiatal özvegy, aki egyre inkább kezdi visszanyerni az életkedvét. Ettől még persze nem feledkezik meg volt férjéről, de mint mondja, az élet megy tovább.

Van, amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani. Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen. Most már tudom, mit jelent elveszíteni…

– írta korábban az Instagram-oldalán. Mazsi életébe hatalmas változást hozott az is, hogy elvállalta a TV2 Dancing with the Stars című grandiózus táncversenyén való szereplést. Nemcsak azért, mert olyan minőségében kell megmutatnia magát, ahogy a nagyközönség még sosem látta, de azért is, mert a tánc miatt fizikailag közel kellett engednie magához táncpartnerét, Bonyhádi Ferencet. Ez volt számára az egyik legnehezebben megugorható feladat.

Én egy nagyon közvetlen ember vagyok, de kevés embert engedek be az életembe. Viszont a Ferit már elkezdtem beengedni, ami nálam nagy szó, és megbízok benne, ami fontos. Egyrészt a táncnál is nagyon fontos a bizalom, meg egy barátság, egy kapcsolat kialakulásánál is

– mesélte Mazsi a Borsnak a táncpróbák elején.

Az, hogy képes lett újra bízni egy férfiban, tényleg nagy szó azok után, amin keresztülment Berki Krisztián oldalán. Emlékezetes, hogy a celebpárnak a kapcsolatuk végén olyan komoly veszekedései voltak, hogy egy alkalommal Berki hasba rúgta Mazsit úgy, hogy éppen a karjában tartotta az akkor egy hónapos közös kislányukat. Ezek után nem csoda, hogy sokáig viszolygott még a gondolatától is, hogy egy férfi fizikailag közel kerüljön hozzá.

A fiatal édesanya erről nem hajlandó nyilvánosan beszélni, mert mint mondja, megtanulta a leckét, soha többé nem akarja a magánéletét a nyilvánosság előtt élni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!