Celebmustra

2022.10.23. 20:00

Tvrtko sapka nélkül, Bodrogi Gyulával a próbateremben - jelentkeztek celebjeink

Mutatjuk, hogy mivel jelentkeztek a közösségi médiában megyénk celebjei.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Horányi Juli YOULÏ

Bodrogi Gyulával a próbateremben

Az Esztergomi Várszínhát igazgatójának lánya, Horányi Juli közösségi oldalán osztott meg egy rövid videót, amelyen Bodrogi Gyulával látható. Mint bejegyzésében írta, Gyuszi bácsival próbálnak. A bemutató november 4-én lesz látható a Budapesti Kongresszusi Központban.

Lelepleződött a nagy titok?

Az Oroszlányhoz ezer szállal fűződő Vujity Tvrtko közösségi oldalán tett közzé egy poénos bejegyzést. Már régóta találgatja egy ország, hogy mi lapulhat Tvrtko sapkája alatt, milyen lehet ő maga sapka nélkül. A legújabb posztjából az derül ki, hogy né ki a sapkája Tvrtko nélkül.

Túlél és továbblép

Pusztítóan nehéz hónapok vannak mögötte, és most úgy tűnik, végre kezdi megtalálni az útját az életben. A fiatal édesanya egyre jobb lelkiállapotba kerül még akkor is, ha az internet népe darabokra akarja szedni ezért.

Nagy sikernek örvend az új dal

A tatai énekes Instagram-oldalán büszkélkedett el új videójának 500 ezres megtekintésszámáról. A nézettségcunami azonban nem állt meg. A Barokk című dalt máig több mint 730 ezren megtekintették a YouTube-csatornán.

Hosszú idő után elért álmok

A tatai születésű előadó a zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a 60-as, 70-es évek zenéje, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus. A nagyközönség előtt először 2005-ben mutatkozott be a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában, ahol a vigaszágas körig jutott. A tehetségkutató után önálló nagylemezzel debütált.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában