Celebmustra

2022.10.30. 20:02

5 híresség, 5 poszt – születést, visszatérést és szakítást is hozunk a megyei celebektől

Mi sosem változunk: ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban. Lássuk, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Forrás: Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a felesége és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, Észak-Komárom büszkesége, a Jászai Mari-díjas Borbély Alexandra, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő alpinista, Suhajda Szilárd és a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Rég hallgatózásba burkolózott hírességet bírt szóra

A világutazó riporter Vujity Tvrtko, október 30-án, szombaton este a közösségi oldalán tette közzé legújabb videóját. A felvételen Tvrtko Gombos Edinával beszélget, aki nem kevesebb, mint 8 éve nem adott videós nagyinterjút. Az újságíró a nappalijában beszélgetett, megtörve a csendet, a jelenleg az Egyesül Államokban élő ex-tévéssel.

Gólyahír után a kórházból posztolt a kórházból

Nemrég még a gömbölyű pocakját kiemelő virágos ruhában szelfizett Borbély Alexandra. Mostanra pedig az észak-komáromi kötődésű színésznő édesanyaként tölti napjait. Ikerlányai érkezése után kórházi környezetből jelentkezik közösségi oldalán.

„A gyerek az öröm, a reménység !
Gyönge testében van valami világi ;
ártatlan lelkében van valami égi;
egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés:
ígéret és gyönyörűség.”

– írta posztjához az egyik követője.

Fagyizgat, miután kiosztotta az őt ekéző stylistot

A Tatán élő Pápai Joci legutóbbi bejegyzése családias hangulatot és nyugalmat sugároz. A poszt hangulata mit sem tükröz abból a csörtéből, amely a napokban kibontakozott közte és lakatos már között.

Úgy tűnik, Joci szemrebbenés nélkül osztotta ki az újabban megmondóemberi szerepben tetszelgő lakatos Márkot. És elment, hogy fagyizzon egyet a kisfiával.

A természet csodáiban gyönyörködik ősszel is

Suhajda Szilárd nem csak a nagy magasságokban érzi jól magát. Mint az a legutóbbi Insta-posztjából is kiderül, Szilárd természetszeretete nem ismer magasságkülönbségeket. A diákévei miatt esztergomi kötődésű alpinista ezúttal a Himalájánál jóval közelebbi és barátságosabb hegycsúcson, a Somlyón gyűjtött élményeket.

Eltűntek a közös posztok, megvan a magyarázat

Amit arról beszámoltunk, Az Exatlon álompárja, Esztergályos Patrik és Pap Dorci szakítottak. Követűiknek egy ideje már gyanús lehetett, hogy elmaradtak a közös posztok és a szerelmes fotók mindkettőjük insta oldalán.

Pap Dorci Insta-posztjaiban nem, de kamerák előtt vallott a fájdalmas szakításról. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatuk a tatabányai vívóból lett exatlonossal, ahogyan szerették volna. Mindebből Patrik posztjai sem árulkodnak. Úgy látszik, az álompár tagjai számára az élet – legalábbis a közösségi oldalakon – simán megy tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában