Celebmustra

2022.09.25. 20:00

Tvrtko 50, jelmezbe bújt öröm, szüzet szüntess! - jelentkeztek celebjeink

Csupa örömhír és boldogság, röviden így lehetne összefoglalni megyénkhez fűződő celebjeink hetét. Mutatjuk, hogy mivel jelentkeztek a közösségi médiában.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Pápai Joci

Kerek születésnap

1972. szeptember 24-én látta meg a napvilágot az Oroszlányhoz ezer szállal fűződő Vujity Tvrtko. A magyar televíziózás ikonikus alakja közösségi oldalán, egy hosszú posztban jelentkezett születésnapja alkalmából. Mint írta, a eltelt fél évszázad, hosszú volt az út, amit egy magyar szénbányász és egy horvát falusi tanárnő gyermekeként megtett. Tvrtko a sok jókívánság mellett arra kér mindenkit, aki teheti nézze meg az ő 50 évét bemutató alkotását, az „Életem filmje” nevet kapó alkotást, amelynek a megtekintése jótékony célokat is szolgál.

41 az új 40

A kiváló tatai énekes, Pápai Joci Facebook-oldalán egy képpel köszönte meg mindazoknak, akik szeptember 22-én gondoltak rá és felköszöntötték. Joci búcsút intett a 40-nek.

Bölcs gondolat

Az oroszlányi amazon, Kocsis Alexandra életének fontos része a testmozgás és edzés. Szandi kondiba menet a liftből posztolt képet, amelyhez igazán bölcs gondolatot fűzött, amely sokak számára lehet motiváló

A tested szinte bármit elvisel. A te elméd az, amit meg kell győznöd.

Együtt a jövő bajnokaival

Csernoviczki Éva, hatdanos tatabányai olimpikon közösségi oldalán posztolt képeket arról, miként telt a hét elején a küzdelmi edzés, ahol az Oroszlányi Judo Klub és a Kodomo Sportklub judosai is részt vettek. Mint írta, a közös tréning nagyon jó hangulatban telt.

Jelmeztervező szerepben

Az Esztergomi Várszínhát igazgatójának lánya, Horányi Juli közösségi oldalán számolt be arról, hogy fontos szerepet kapott a Caramel által írt musicalban. Juli nagy örömmel osztotta meg követőivel, hogy ő lett az előadás jelmeztervezője.

Varga Irén a színpadon

A piliscsévi TikTokker a 2022-es X-Faktor harmadik válogatóján tűnt fel. Annak ellenére hogy Irén lélekben átölelve a közönséget, nagy magabiztossággal kezdett bele nótájába, a mentorok végül egytől egyig nemet mondtak, így a táborban már nem láthatjuk őt viszont. 

Szüzet szüntess!

Pápai Joci nagy vallomást tett a Sztárban sztár leszek! műsorában. A tatai énekes arról beszélt, miként vesztette el a szüzességét.

Tánc a középpontban

Esztergályos Patrik szerelme, Pap Dorci is táncparkettre áll a hamarosan induló Dancing with the Stars új évadában. Az Exatlon fiatal kihívója a felkészülés során egy sérülés miatt elvesztette táncpartnerét, de új párjával már gőzerővel készül az első táncra. Dorci nagyon elszánt, szeretné megnyerni a műsort, amiért mindent meg is tesz. Ennek az álomnak az elérésében pedig Patrik mindenben támogatja szerelmét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában