Celeb

2022.04.12. 07:00

Pápai Joci: „Jó lenne, ha egy csatorna lehetnék Isten és az emberek között”

Pápai Joci tavaly ünnepelte negyvenedik születésnapját. Elmondása szerint ez idő alatt számos csodálatos dolog történt vele. A negyedik X után számot vetett magában a tatai énekes.

Kemma.hu

Forrás: Haon

Fotó: Czinege Melinda

Pápai Jociban egy szerény, egyszerű srácot ismerhettünk meg, aki sikerei előtt hátrányos helyzetű gyerekként élte világát. Életével jó példát mutat sokak számára: igenis ki lehet törni a szegénységből. A kedvesség veleszületett tulajdonság, melyet családjától, ezen belül elmondása szerint édesapjától örökölt, nyilatkozta a borsonline.hu-nak. 

Mint elárulta, tizenegy éves korától kezdve már nem igazán tudták irányítani a szülei: igazi utcagyerek volt. Bandázott, de jegyei az iskolában azért görbültek. A zenélés mellett a sportról és a csajozásról szólt az élete. Édesapaként megpróbál következetes lenni gyerekeivel, de elmondása szerint eléggé laza szülő. 

Zalán tizenegy és fél éves, viszonylag korán belépett a tinédzserkorba, és mint minden tinivel, vele is lesznek problémák. A lányom, Hanna tizenhét. Vele nemrég elbeszélgettem, mielőtt elkezdett bulizni járni. Nem tiltottam meg neki, hogy elmenjen, megbízom benne. De azt mondtam, ha hibázik, azért vállalni kell a felelősséget. Nagyon okos és kiegyensúlyozott lány.

– nyilatkozta a tatai születésű énekes. 

Bár Hanna még nem vitt haza udvarlót bemutatni, Joci annyit elárult, hogy szeretne fiatalon nagypapává válni. Ahogy ő mondta, természetesen nem az lenne a cél, hogy Hanna idő előtt szülővé váljon, a roma hagyományokat ők már nem tartják.

Az előadó tavaly töltötte be a negyvenediket, amikor is számvetést tartott magában. Örömmel telik meg szíve, ha arra gondol, hogy fiatalon érhetett el nagy sikereket: kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, szép családja van, gyermekeit úgy neveli, ahogy megálmodta. 

Azt gondolom, Isten nagyon komoly támaszt jelentett a nagy egyedüllétben és kilátástalanságban. Az ima fontos szerepet játszik az életemben... Jó lenne, ha egy csatorna lehetnék Isten és az emberek között, hogy a zenémmel gyógyítani tudjak. 

- vallja Joci, aki napjainkban a Bárka Tábor jószolgálati nagykövete lett, ahol minden turnusban együtt beszélget és zenél a gyerekekkel. A fő cél minden alkalommal ugyanaz: inspirációt adni és elmondani, hogy mindig harcolnunk kell az álmainkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában