Celeb

2022.04.14. 20:44

Összecsaptak a hozzászólók Berki Mazsi insta-posztja alatt

Berki Mazsi egy szoptatós képet posztolt a napokban. A hozzászólók közt komoly vita alakult ki.

Kemma.hu

Forrás: instagram.com/berkimazsi

Több rajongónál is kiverte a biztosítékot Berki Krisztián feleségének egyik követője. Mazsi ugyanis egy szoptatós képet posztolt Instagram oldalán és a megosztó témájú fotó alatt összecsaptak a különböző vélemények, adta hírül a borsonline.hu. Berki Mazsi nagyon boldog, hogy több mint öt hónapja naponként élheti át a szoptatás élményét. 

Drága Anyukák! Minden anya egy hős, egy csodás teremtmény, akkor is ha szoptat és akkor is ha nem. Viszont leendő anyukák szeretném nektek elmondani, hogy számomra ez az érzés semmihez sem fogható, így mindenképpen azt javaslom Nektek, ha van lehetőségetek éljetek vele

-üzente az édesanya. 

Mazsihoz többen csatlakoztak azok közül, akik hozzá hasonlóan pár hónapja szoptatják a babájukat. Voltak azonban olyanok, akik azt írták, hogy már évek óta szoptatják gyermeküket. Az egyik hozzászóló, saját elmondása szerint például négy éves kicsinyének is még ad anyatejet. Ez az édesanya úgy fogalmazott, az ő gyermeke kitartó anyatejes, amin néha maga is elcsodálkozik. 

Akik azt írják hogy több mint 2 évig szoptatták/szoptatják a gyerekeiket – illetve látok olyat is aki 4 éves koráig is – azt gondolom, ez már túlzás

-fejtette ki egy hozzászóló, aki hozzátette, hogy véleménye szerint egy két-három éves gyermek esetében, aki már bölcsődébe vagy óvodába jár, túlzás az anyatejes szoptatás. Egyesek egyetértettek a hozzászólással, azonban olyanok is akadtak, akik vitába szálltak vele. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában