Új élet

2022.02.08. 14:00

Elképesztő összeg: milliárdokért kelhet el Lagzi Lajcsi mocsai birtoka

Több milliárd forintért kelhet el Lagzi Lajcsi mocsai birtoka. A tatai zenész azt is elárulta, hogy mire költi majd a birtok eladásából befolyó összeget.

Kemma.hu

Forrás: Ripost.hu

Válását követően mocsai ingatlanát is eladásra hirdette Galambos Lajos. A tatai zenész egykori családi fészke elképesztő áron kelhet majd el, amelyet egy prémium ingatlanokkal foglalkozó cégen keresztül is meghirdetett - számolt be róla a Ripost. Miután felségével a vagyonmegosztásban is megállapodtak, Lajcsi hozzálátott, hogy pénzzé tegye ingatlanjaiban álló vagyona egy részét.

A Blikk információi nyomán a Ripost arról írt, hogy a tatai trombitás egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget is megbízott azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára. Ám abban a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel. Egy ingatlanokkal foglalkozó szakértő szerint a mesés birtok 3,8-4,1 milliárd forintot is megérhet.

Lajcsi azt is elárulta, hogy nagyon nehezen válik meg mocsai birtokától, mert sok családi emlék köti ide, de egy nagy fejezet lezárult a magánéletében, így ezt a döntést, ha nehezen is, de muszáj volt meghoznia. 

– Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést. Ők is megértették, hogy a téglák és a ház nem lehet fontosabb az összetartásnál. Jelenleg négyen élünk itt, és beláttuk, hatalmas nekünk ez a ház, itt akár hat másik család is elférne, nincs szükségünk rá.

A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, három szobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek

– fejtette ki a dáridózás atyja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában