Per

2022.02.08. 16:47

Döntött a bíróság: felrúgta az egyezséget, több mint egymilliót perkálhat Berki Krisztián

Jogerősen döntött a bíróság Hódi Pamela és Berki Krisztián közös kislánya, Natika láthatási ügyében. emellett a gyerektartás kérdésében is döntés született.

Kemma.hu

Forrás: Bors

Másfél év után jogerős ítélet született Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében – írja a Bors a Blikk információira hivatkozva. Mint ismert, a tatabányai celeb és volt párja azért fordult bírósághoz, mert nem tudtak megállapodni abban, hogy gyermekük, Natasa Zselyke mikor hol és mennyi időt töltsön.

A bírósági határozat szerint Berki Natasa Zselyke másfél hetet az édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, a szüneteket és ünnepeket pedig fele-fele arányban osztották meg. Berkinek pedig havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia.

Hódi Pamela szerint azért volt szükség a jogi hercehurcára, mert Berki Krisztián felrúgta eredeti egyezségüket.

– Az eredeti megállapodásban én lemondtam a gyerektartásról, egy forintot sem kértem volna Krisztiántól, ám amikor felrúgta az alkut, akkor úgy határoztam, hogy döntsön a bíróság belátása szerint ebben a kérdésben. Még nem utalta át a pénzt, de már küldtek neki felszólítást, majd az állam behajtja rajta – mondta Pamela. 

– Számomra fontos volt, hogy a szülői felügyeleti jogot száz százalékosan én gyakoroljam, a gyermek törvényes képviselete személyes és vagyoni ügyekben az én felelősségem legyen. Ennek értelmében például én határozok arról, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában, fotókon, videókon, vagy magánéleti ügyekben. Nem mondtam neki semmit, mivel még csak nyolc éves, nem szabad őt felnőttként kezelni, és terhelni azzal, amihez még kicsi. Számomra a gyermekeim lelki békéje és nyugalma a legfontosabb. Krisztiánnal nem beszéltem az ítéletről, nem vagyok hajlandó erről tárgyalni vele, ez az ügyvédek dolga – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában