tánc

2021.11.14. 19:40

Kinizsi Ottóval való közös titkáról mesélt Lékai-Kiss Ramona a Dancing With The Starsban

Kinizsi Ottó és párja, Szőke Zsuzsanna egy paso doblet is eltáncoltak az elődöntőben. Lékai-Kiss Ramóna könnyekben tört ki a produkció láttán.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Elődöntőjéhez érkezett a Dancing with the Stars, a nyolcadik adás már csak öt párossal indult. Az est témája „A legnagyobb ikonok” volt, így a táncosok legendás pop- és rocksztárok dalaira adták elő a koreográfiákat, írja az origo.hu.

Az állandó zsűrihez – Ördög Nórához, Molnár Andreához, Bereczki Zoltánhoz és Kováts Gergely Csanádhoz – ezúttal Gabriela Spanic is csatlakozott, így a maximális pontszám most 50 volt a megszokott 40 helyett. Pontosabban egy körben adhatott ennyi pontot a zsűri, de mivel a versenyzőknek már két produkcióval kellett fellépniük, a végén már 100 pont volt a maximum.

A tatabányai színész-rendező, Kinizsi Ottó és táncpartere, Szőke Zsuzsanna egy paso doblet adtak elő, amely után a zsűri is nagyon elégedett volt, és Lékai-Kiss Ramónát is elragadták az érzelmei.

– Figyelj Ottó, az a jellemző, hogy általában az ilyen beszélgetésnél, mindig megosztok egy újabb titkot a nézőkkel és most eljött egy újabb pillanat. Azt nagyon sokan tudják, hogy mi a leges leges legjobb barátok voltunk. Pár évvel ezelőtt ez a barátság valamiért megszakadt. Azt mondtad nekem a produkció előtt, hogy nagyon szurkoljak és… – mondta a műsorvezető, akinek azonnal elcsuklott a hangja és sírásban tört ki. Ekkor Kinizsi Ottó magához hívta, hogy megölelje.

– Szóval nagyon szurkoltam és nagyon büszke vagyok rád. Szeretlek titeket! – zárta végül a gondolatait Kiss Ramóna.

A versenyszámok után végül még nagyobb volt az öröm, hiszen a Kinizsi-Szőke páros továbbjutott a fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában