Hihetetlen

2021.11.18. 16:40

Berkiék már azzal is felrobbantják az internetet, ha kirándulni mennek Emmával

Alig két hetes babájukkal mentek sétálni Berkiék, amit Instagramon is megosztottak a nagyközönséggel, ám voltak akik nem túl pozitívan fogadták a híreket.

Kemma.hu

Berki Emma Katerina

Forrás: Berki Renáta/ Facebook

Alig két hetes babájával volt sétálni Berki Krisztián párja, Mazsi, amit Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Elmondása alapján másodjára merészkedtek ki a friss levegőre a picivel és láthatóan nagyon élvezte, hiszen egy óriásit szundított – tudtuk meg a Bors oldaláról.

– Kijöttünk Emmával a Duna-partra. Megérkezett a tesóm, hogy megmoshassam a hajamat, de nem jött össze. Ez az első sétánk igazából, ma volt nálunk másodjára a védőnő és mondta, hogy nyugodtan lejöhetünk sétálni ebben az időben 15 percre – fogalmazott Mazsi Instagram-sztorijában.

A november 17-ei sztori után, másnap a pár arról számolt be egy Insta-posztban, hogy kimozdultak hármasban és tettek egy rövidebb sétát a Római-parton. A védőnői javaslat ellenére ez sokakban felháborodást keltett, talán még nem teljesen nyugodtak le a kedélyek az élő közvetítéses szülés után, vagy éppen még mindig amiatt mérgesek sokan, hogy Krisztán döntött arról, hogy végül megcsászározzák Mazsit. Mindenesetre volt olyan, aki szerint a friss anyukának még egyáltalán nem kellene kimozdulnia hosszabb időre otthonról.

– Ez igen! Császár után kirándulni? Az orvostudomány csodákra képes! – jegyezte meg az egyik hozzászóló cinikusan.

Szerencsére többen Berkiék védelmére keltek és saját, hasonló esetekről számoltak be. Ráadásul a szülés előtti ellenszenv kezd eltűnni Mazsival szemben, és a szülés óta megenyhült a közvélemény – olvasható a Bors oldalán.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában