magánélet nyilvánosan

2021.11.03. 07:00

Árpa azt hitte, ő a király – ezért mentek szét a gyönyörű Tomán Szabinával

Először vallott nyilvánosság előtt Árpa Attila arról, miért is ment tönkre 12 éves házassága a tatabányai származású modell-üzletasszonnyal, Tomán Szabinával.

Kemma.hu

Nem tarthatta tovább magában a titkot Árpa Attila színész, producer: a Dancing with the Stars október 30-i adásában kendőzetlenül beszélt arról, mi okozta magánéleti válságát Tomán Szabinával. A színész és a gyönyörű tatabányai üzletasszony útjai 12 év házasság után váltak el.

Árpa Attila most először beszélt nyilvánosan erről, pedig látszólag boldog házassága még 2016-ban ment tönkre. A pár akkoriban úgy fogalmazott: bár nagyon szeretik egymást és örökre összeköti őket a közös kislányuk, Amira,

egyszerűen kiszerettek egymásból,

így inkább a külön élet mellett döntöttek. Most azonban kiderült, hogy az igazság ennél sokkal árnyaltabb volt, és túlmutatott azon, hogy két ember egy darabig szereti egymást, aztán már nem. Mindig van ugyanis oka annak, ha az egyik fél kiszeret a másikból.

Árpa Attila most a Dancing with the Stars-ban adásában vallotta be, hogy valójában miért futott zátonyra a házassága a tatabányán felcseperedett szépséges modellel. Esetükben az ok nem más volt, mint hogy egyikük megváltozott a kapcsolatban.

– Volt egy időszak amikor én azt hittem, hogy jó helyen vagyok, sikeres vagyok, híres vagyok, befolyásos média mogul vagyok. Huszonvalahány évesen mindent elértem, én vagyok a király. De ez mind hazugság, ha e mögött közben én üresen és szomorúan ülök. (...) Feladom azt a célt, feladom azt, amiről tudtam, hogy az lett volna az igazi boldogságom, és a szerek és üres örömök világában majd úgy teszek, mintha jó lenne. A felismerés az egy fontos pillanat volt, amikor azt hiszed mindened meg van és felébredsz és rájössz, hogy üres minden – olvasható a borsonline.hu-n.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában