Elárulta

2021.10.20. 20:42

Durva sztori: Pápai Joci 11 és fél évesen veszítette el a szüzességét

Megdöbbentő vallomást tett első szexuális élményéről a tatai származású énekes. Azt is elárulta, hogy elárverezték a házukat, amikor a felesége 8 hónapos terhes volt.

Kemma.hu

Megdöbbentő vallomást tett Hajdú Péternek a tatai származású énekes. Azt is elárulta, hogy elárverezték a házukat, amikor a felesége 8 hónapos terhes volt.

Forrás: LifeTV

Két olyan sztorit is elmesélt a múltjából Pápai Joci Hajdú Péternek, amiről még sosem beszélt nyilvánosan. A Sztárban sztár leszek! zsűritagja döbbenetes vallomásában elárulta, hogy még egészen kisfiúként, alig több mint 11 évesen esett át első szexuális élményén.

„Én 11 éves korom óta párkapcsolatban élek. Az első szerelmemmel akkor jöttem össze, és 11 és fél éves koromban vesztettem el a szüzességemet...” – mondta kendőzetlen őszinteséggel a tatai celeb, kijelentésével igencsak meglepve az őt faggató műsorvezetőt.

Pápai Joci, aki a Dal 2017 és A Dal 2019 győzteseként kétszer is képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon nem csak ezzel sokkolta Hajdú Pétert az Összezárva című műsor felvételén. Azt is elmesélte ugyanis, hogy amikor a felesége, Anita 8 hónapos terhes volt, elárverezték a házukat.

„A feleségemnek nagy hasa volt. Nyolc hónapos terhes volt, és egyszer csak jött a közjegyző által kiküldött hivatalos papír, hogy a házat elárverezik” – árulta el a Life TV kamerái előtt a tatai énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában