férfiszépség

2021.02.18. 09:29

A Zorall Hangyája legközelebb már plasztikáztatva fog fellépni Tatabányán

Lévai Hangyássy László, azaz Hangya nem titkolja, hogy egy gyerekkori arcbénulás nyomait plasztikai beavatkozással tüntette el.

Kemma.hu

Hangyáék a Roxxyban is hatalmasakat zúztak

Fotó: Raáb Zoltán

Lévai Hangyássy László, a megyénkben is fergeteges bulikat jegyző, Tatabányán a Zorall-lal rendszeresen fellépő basszusgitáros nyíltan beszélt arról, hogy már átesett szépészeti beavatkozáson.

– Egy gyerekkori arcbénulásból fakadóan – pláne így 50 felett – már annyira megereszkedett a bőr, hogy úgy döntöttem, javíttatok rajta. Évekig vacilláltam, hogy megtegyem-e ezt a lépést vagy sem, de mivel már tévézni is szinte csak úgy tudtam, ha a szemhéjam feljebb húztam, ezért úgy döntöttem, hogy megcsináltatom – mondta a zenész, akinek szemhéját korrekciózták.

Hangyáék a Roxxyban is hatalmasakat zúztak (Fotó: Raáb Zoltán)

A zenész azt is elárulta, hogy nem bánta meg a döntését.

– A végeredmény még annál is jobb lett, mint amit vártam. Olyan ez, mint mikor egy autómodellt nem szeretne lecserélni a gyártó, ezért inkább csak frissítik azt. Velem is valami hasonló történt. Szerintem nem szabad túlzásba esni, ne akarjunk 50 évesen 20-nak kinézni, de ennyi „frissítés”, egészséges keretek között belefér – magyarázta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában