hoppá

2020.12.17. 13:45

Gabriela Spanic Tatán ismerte meg a magyar virtust – fotók és videó az exkluzív partiról

Gabriela Spanic a TV2 táncos műsora után ugyan már elhagyta hazánkat, de nem most először járt nálunk. 2011-ben Tatán mulatott például.

Kemma.hu

Galambos Lajosnál járt Gabriela Spanic a mexikói szappanopera sztár.

Fotó: Hagymási Bence

2011 novemberében is Magyarországon járt a Dancing With The Stars világhírű versenyzője, a venezuelai színésznő, Gabriela Spanic. A szappanopera-sztár Tatára is ellátogatott, ahol Galambos Lajos adott partit a tiszteletére.

A latin-amerikai vésorozatok koronázatlan királynőjeként is emlegetett színésznő tiszteletére rendezett esten ott volt Mága Zoltán hegedűművész, az X-Faktorból megismert Summer Sisters, Nyári Károly és Baumgartner Zsolt autóversenyző, a Formula-1-es világbajnokság történelmének elmagyar pilótája.

A tatai vacsora menüje:

Zellerkrémleves zellercsipsszel, zellerszállal

Magyaros paprikásburgonya házilag szaggatott galuskával, szalonnamorzsákkal

Lajcsi pecsenyéje zöldfűszeres lángossal

Mákosguba madártej-mártással

Ahogy a 24 Óra és a Kemma.hu akkori cikkéből kiderült, Gabriela Spanic azt szerette volna látni, miként mulatnak a magyar zenészek.

Gabi ma este megismerheti a magyar virtust. Azt üzente nekünk, szeretne egy igazit bulizni... – mesélte a trombitaművész, aki pálinkával fogadta a világsztárt. Különböző ajándékokat kapott Gabriela, de a vendégek sem érkeztek üres kézzel. Mága Zoltán például a filmcsillag akkor hároméves kisfiának, Gábriel de Jesúsnak egy kis hegedűt küldött.

A Summer Sisters, vagyis a Nyári-lányok, Edit és Aliz elénekelték Gabrielának a Contigo En La Distancia, vagyis a Veled a távolban című dalt spanyolul, és bizony-bizony gyanúsan csillogott Gabi szeme... Mága Zoltán és az Angyalok parádés hegedűjátékát is tapssal köszönte meg a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában