baba-mama program

2017.09.07. 11:28

Szoptatás, hordozás, pelenkázás: pénteken ünneplik az anyatejes világnapot Tatán

A Háztűzőrző Nők és Anyák Egyesülete szervezésében szeptember 8-án, pénteken ünneplik az anyatejes világnapot Tatán. Az ingyenes programon nemcsak a babákkal kapcsolatos kérdéseikre kapnak választ az érdeklődők, de megismerhetik a várandós és a szülés utáni tornát is.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

Az augusztus 1-i anyatejes táplálás világnapjához kapcsolódva a Háztűzőrző Nők és Anyák Egyesülete szeptember 8-án, pénteken 9:30-tól vár minden érdeklődőt Tatára, ahol a délelőtt a babázás jegyében telik majd.

Szó lesz a szoptatás mellett a hordozásról, a pelenkázásról és a babás hétköznapokról. A szervezők izgalmas bemutatókkal is készülnek: a várandós pocak torna és a szülés utáni torna mellett különféle kisgyermekes játszóházakkal, bölcsődékkel is megismerkedhetnek a vendégek.

A program ingyenes, ráadásul még harapnivalóval is kedveskednek az érkezőknek a Bacsó Béla út 66/1. alatt, a Háztűzőrző Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!