Járvány

2020.04.01. 13:30

Érvényesek maradnak, de vissza is válthatóak a pótselejtező jegyei

Azok a szurkolók, akik jegyre váltható utalványt vásároltak a magyar labdarúgó-válogatott bulgáriai Európa-bajnoki pótselejtezőjére, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a későbbi időpontig.

A magyar szövetség honlapjának szerdai tájékoztatása szerint „minden vissza nem váltott voucher érvényes marad a találkozóra”.

„Amennyiben a mérkőzés elmarad, vagy zárt kapuk mögött rendezik meg, azon szurkolók utalványait is visszatérítjük, akik most ezt nem kérvényezték, illetve amennyiben valaki megtartja a vouchert, de az új meccsidőpont nem megfelelő számára, lehetőséget biztosítunk a későbbi visszatérítésre is”

- olvasható az állásfoglalásban.

Júniusról is eltolták a meccset

Az európai szövetség (UEFA) szerdai közlése szerint a következő

lehetséges időpont szeptember 3. és 8., de problémát okozhat, hogy ekkor kezdődne a válogatottak számára a Nemzetek Ligája új idénye is.

A döntést az 55 tagországgal folytatott telefonos konferencia keretében hozta meg az UEFA.

A magyar válogatott március 26-án Bulgária vendége lett volna Szófiában, majd a párharc győztese öt nappal később az izlandi-román összecsapás nyertesét fogadta volna, immár az Eb-részvételért.

Március 13-án a találkozók időpontját június 4-ére és 9-re módosították, de most ezt a dátumot is tovább csúsztatták.

A kontinensviadalt, amelynek részben Budapest is házigazdája, a koronavírus-járvány miatt szintén elhalasztották jövő nyárra.

Forrás MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!