Gyűjtés

2022.07.13. 20:39

Egy tatabányai SMA-s testvérpárt segítenek az összegyűjtött kupakokkal

Hatalmas szíve van a tatabányai Turul’s Miners szurkolói csoportnak, tagjaik már több kupakgyűjtőt helyeztek el a megyeközpontban. Jelenleg a Most mint soha Alapítványnak gyűjtenek.

S. G.

Kupcsok Péter és Erős Árpád

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabriella

A csoport az elmúlt két évben SMA-s gyerekeknek adományozta a kupakokból összegyűjtött bevételt. Jelenleg a Most mint soha Alapítványnak gyűjtenek, amely a tatabányai testvérpár, Dani és Bence kezelését támogatja – tudtuk meg Erős Árpádtól, a Turul’s Miners elnökétől.

A fém szívek várják az összegyűjtött színes kupakokat a város több pontján: az OBI áruháznál, a Mártírok útja 76., a Dózsa György út 10., 61. valamint 62. mellett; a sárberki Pólya György Általános Iskola udvarán; a Bányász–Sárberek tanoda közzel szemben és már a Turul’s Miners kezelésébe került a Béla király körtéri Közösségi Ház előtt is – hangsúlyozta Kupcsok Péter városi önkormányzati képviselő. Hozzátette: céljuk, hogy összefogással hatékonyabban tudják segíteni a városban élő rászorulókat. Erős Árpádtól megtudtuk azt is, hogy már több családnak szerveztek gyűjtést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!