Krimi

2024.03.26. 15:20

Halálos késszúrás Tamásiban: bosszúból ölhette meg volt feleségét egy férfi

Késsel támadt rá, majd megölte korábbi feleségét az agresszív exférj, a fiuk hívta a rendőrséget.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Rainer Fuhrmann

Számítani lehetett arra, hogy a férj előbb-utóbb ismét ártani próbál majd a most meggyilkolt Máriának – ezt mondták el a Teol.hu-nak annak a környéknek a lakói, ahol kedden történt brutális gyilkosság. Úgy tudni, már korábban bosszút esküdött, mert az asszony börtönbe juttatta volt férjét, annak betegesen agresszív viselkedése miatt.

Könnyeit törölgeti az arcáról az egyik idős szomszédasszony, amikor a Tamási Szent István utcába érkezik a Teol.hu munkatársa. Itt történt a kegyetlen késes támadás kedden reggel. A szomszéd azt meséli, kisgyermek kora óta ismerte a meggyilkolt Máriát, a férjét és a gyerekeiket is. Újra és újra elcsukló hangon azt ismételgeti: képtelen felfogni, hogy K. Gábor megölte a feleségét.

Az áldozat fia hívta még reggel a rendőrséget, mert a tőlük különélő apja megkéselte az anyját. A rendőrök hiába indultak azonnal, már nem tudtak segíteni az asszonynak. A 49 éves támadót elfogták és előállították, a kihallgatása még délután is tartott.

Székhez kötözte és megásta a sírját

A helyiek számára nem ismeretlen a most elfogott K. Gábor. Azt mondták, mindenki tudott arról, hogy rendszeresen ütötte-vágta a feleségét, sőt, volt olyan eset is, amikor a saját fiukkal egy székhez kötözték a nőt, majd megásták a kertben a sírját. Arról az esetről egyébként 2020-ban a rendőrség is beszámolt. Az ügy miatt a férfi akkor börtönbe került, mivel az asszony ellene vallott a bíróságon. 

Tamásiban sokan tartották különc és agresszív férfinek a tettest
Fotó: Bencze Péter / Forrás: teol.hu

Egy környékbeli arról számolt be a portálnak, hogy K. Gábor már az ítélethirdetéskor bosszút esküdött a tárgyalóteremben, amit most kegyetlen tettével váltott be.

Egy másik környékbeli azt mondta, évek óta ismerte a támadót, de mindig is tartott tőle, mert hallott a férfi viselt dolgairól. Emellett szerinte K. Gábor másokkal is különösen viselkedett: gyakran volt indulatos, és alapvetően különc embernek ismerték őt.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt nyilatkozta a portálnak,  hogy kollégái most emberölés miatt indítottak nyomozást, de könnyen lehet, hogy ennél sokkal súlyosabb minősítők miatt is felelnie kell majd a gyilkosnak. 

Ha például beigazolódik, hogy bosszút esküdött korábban, és előre felkészült a exfelesége megölésére, akkor a bíró akár életfogytiglani börtönbüntetést is kiszabhat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában