Krimi

2023.02.09. 21:05

Tragikus menekülés: így húzták ki a Sajóba ugrott bolti tolvaj holttestét

A tarcali férfi a rendőrök elől menekült, úszva próbált meglógni, sikertelenül.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Megtalálták csütörtökön délután annak az 52 éves férfinak a holttestét, aki még január 7-én merült el Miskolcon a Sajóban. Végül Sajópetrinél emelték ki a testét a folyóból, az egy hónapja vízben lévő holttest kiemelésénél a Neptun Mentőcsoport segédkezett – derül ki a Boon.hu cikkéből.

Bolti lopáson kaptak egy férfit január 7-én délelőtt a Miskolc keleti határában lévő egyik nagyáruházban. Az 52 éves tarcali férfit az áruház biztonsági őrei visszatartották és értesítették a rendőrséget. Azonban egy óvatlan pillanatban menekülőre fogta a dolgot és a Sajó felé vette az irányt. 

 A férfi megpróbálta átúszni a folyót, azonban ez nem sikerült neki. A helyszínre riasztották a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársait, akik azonban nem találták meg a férfit, így aznap délután és másnap is kiszállt a helyszínre a Spider Mentőcsoport, keresésük viszont nem vezetett eredményre. Aztán pedig az áradás és az időjárási körülmények miatt fel kellett adniuk a keresést.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Február 9-én, csütörtökön délután, lakossági bejelentés alapján vonultak ki a tűzoltók, a rendőrség és a mentők a Sajó sajópetri szakaszához, ugyanis itt akadt fenn a holttest. A miskolci és szerencsi hivatásos tűzoltók két irányból is próbálták motorcsónakkal megközelíteni a testet, de nagy volt a sodrás és a test is olyan pozícióban volt, ami megakadályozta, hogy hozzáférjenek és kiemeljék, így a Neptun Mentőcsapat segítségét kérték, akik végül sikerrel emelték ki a holttestet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában