Tragédia

2022.09.04. 15:31

Szerette, ezért halálba segítette idős párját az újbudai férfi

Sokkoló emberölési ügyben nyomoz a rendőrség.

Forrás: Shutterstock

Megrázó tragédia rázta meg a csendes Újbudai társasház lakóit. A 87 éves Imre bácsi megölte 87 éves feleségét, Gabi nénit, majd magával is végezni akart szombatról vasárnapra virradó éjszaka - írja a Bors.

A rendőrségre 3 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy újbudai lakásban. A lap információja szerint, a házban senki sem ébred fel a gyilkosságra, azonban Imre bácsi kétségbe esett, és átrohant a szomszédba segítséget kérni.

Forrás: Police.hu

Az idős házaspár nagyon szerette egymást, de megromlott fizikai, mentális és egészségügyi állapotuk miatt rendkívül kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. A szomszédok jó ideje nem látták már az idős asszonyt, szerintük a házat sem hagyta el már régóta. A Bors információi szerint az asszony hosszú ideje súlyos beteg volt a házat is alig hagyta el, férje pedig nem bírta már tovább nézni szenvedését. A férj gyakorlatilag ágyhoz kötött feleségének jót akart tenni azzal, hogy a halálba segítette.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában