Bulvár-celeb

2024.03.06. 09:24

Kiakadtak a rajongók Szoboszlai Dominik miatt

Szoboszlai Dominik ruhája többeknél kiverte a biztosítékot.

MW

Fotó: MTI/AP/Rui Vieira

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa nemrégiben tért vissza a labdarúgáshoz sérülése után. A világhírű magyar focista már szerencsére jól van, és nagyban készül a csütörtöki Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntőre.

Szoboszlai Dominik, a Liverpool labdarúgója, a magyar válogatott csapatkapitánya beszél, miután átvette az Év férfi sportolója díjat az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool labdarúgója, az Év férfi sportolója díj nyertese 2024. január 8-án az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban
Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

Szoboszlai Dominik szerkója nem minden rajongónak tetszett

A Liverpool játékosának legújabb fotója is éppen egy edzés előtt készült.

Szoboszlai Dominik igencsak megadta a módját, ugyanis nem is akármilyen ruhában jelent meg az edzés előtt: egy igencsak feltűnő, több színű, foltos együttesben mutatkozott, amelyet a Bors szúrt ki.

A nem mindennapi szerkó sok rajongó tetszését elnyerte, akadt azonban, aki egyenesen egy tehénhez hasonlította a világklasszis focistát.

Szoboszlai Dominik rajongója egyértelműen fejezte ki véleményét
Fotó: Instagram / Bors

Borítókép: Szoboszlai Dominik az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen Nottinghamben 2024. március 2-án

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában