Bulvár-celeb

2024.01.24. 05:05

Nocsak! Szoboszlai Dominik már nem is szingli?

A család környezetéből szivárgott ki egy izgalmas, új információ.

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa, a magyar válogatott csapatkapitánya

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Vince Mignott

Miután tavaly szeptemberben hivatalossá vált, hogy Gécsek Fannival szakítottak, számtalan pletyka látott napvilágot arról, hogy kivel alkothat vagy éppen alkothatna egy párt a Liverpool sztárja. Többek között Tóth Andi neve is felmerült, akit egy szavazás keretein belül emlegettek Szoboszlai mellett: a rajongók ugyanis úgy vélik, hogy a focista és az énekesnő igazán jól mutatnának. Bár szép elgondolás, ennek a románcnak valószínűleg nincs sok esélye, főleg azért, mert egy „bennfentes” szerint Szoboszlai szíve ismét foglalt – írja a Bors.

Ennyit a Tóth Andi-féle pletykákról...

A pletykákat minden esetben fenntartásokkal kell kezelni, de a minap napvilágot látott egy olyan bejegyzés az interneten, amiben valaki azt fejtegeti, hogy Szoboszlaira ismét rátalált a szerelem. Vagyis inkább visszatalált. A névtelen informátor ugyanis azt állítja, hogy a Gécsek család egy jó barátja elmondta neki, hogy Dominik újra Fannival van együtt, azonban a kapcsolatukat nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni a továbbiakban.

„A Gécsek család egy jó barátja említette, hogy a két fiatal még mindig, vagy megint együtt van”

− kezdte a Redditen egy felhasználó, aki utána feltette a költői kérdést is, hogy vajon ha tényleg együtt vannak, miért titkolják azt. Főleg úgy, hogy a közösségi platformokon nem követik egymást, és a rendezvényeken sem jelennek meg együtt.

− Mi lehet az oka, hogy nem vállalják fel? Az ismerkedős időszakban oké, én sem kiabálnám világgá, de három év együtt járás után, ha szakítanak, és mégis rájönnek, hogy szeretik egymást, nem tudok elképzelni olyan nagy „dolgot”, ami miatt ne lehetne felvállalni − fogalmazott az informátor, akinek egyértelmű választ adott a többi kommentelő. Mindenki egyetértett ugyanis abban, hogy ha Dominik és Fanni esetleg visszatalált egymáshoz, akkor közös döntés alapján nem beszélnek arról a külvilágnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában