Bulvár-celeb

2023.11.16. 17:14

Megdöbbentő: lebénult a magyar youtuber fél arca

Ritka betegség támadta meg Dóczi Attilát.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

Dóczi Attila a Tanulom Magam csatorna szerkesztője és arca, ismeretterjesztő csatornáját rengetegen kedvelik és követik.

Attila szerdán egy megdöbbentő videóval jelentkezett, amelyben azt mesélte el, hogy támadta meg egy ritka betegség, amely miatt lebénult a fél arca. Mint elmondta, Bell-féle bénulás alakult ki nála.

A videós először nem akarta így megmutatni magát, eszébe jutott az is, hogy ameddig nem lesz jobban, eltűnik, de végül arra jutott, hogy inkább kiáll a világ elé, hogy megmutassa, mi történt vele, hátha másoknak is segíteni tud.

Attila egy olaszországi nyaralás előtt már észrevett pár tünetet, de akkor nem vette annyira komolyan azt, hogy alig tudta lecsukni a szemét éjjel, és mintha a mosolya is kissé féloldalas lett volna.

A nyaraláson azonban nyilvánvalóvá vált, hogy valami baj van. Ekkor derül ki, hogy Bell-féle bénulása van, az arca jobb oldala lebénult. Szerencsére hamar kapott segítséget, szteroidos kezelést, így valószínűsíthetően pár hét alatt felépül, de akár fél évig is elhúzódhat ez a folyamat – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában