Bulvár-celeb

2023.07.22. 14:16

L.L.Junior elszámolta magát: vagy Csilla, vagy Kinga viszi a vagyonát

Nem véletlenül van kiborulva mostanában L.L.Junior, nehéz időszak következik az életében, nemsokára kezdődik a vagyonmegosztás a válóperében.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Közeledik az ősz, és azzal együtt L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga újabb összecsapása a bíróság előtt. A válóperük már az első üléstől kezdve konfliktusokkal teli, így nem nehéz megjósolni, hogy a további tárgyalások újabb botrányokat generálnak majd. Első körben a gyermekelhelyezés a fő vonala a jogi procedúrának, szeptemberben dől majd el, hogy az édesanyánál, az édesapánál, esetleg megosztva, két háztartásban él majd a közös kislányuk, Lesi Lili. Itt is meglehetősen távol helyezkednek el egymástól az álláspontok, hiszen Kinga és Junior is teljes felügyeleti jogot kért - írta a Bors.

Két nő között mozoghat a vagyon

A gyermekelhelyezés mellett a vagyonmegosztás sem lesz sétagalopp L.L. Junior számára. Mint arról a Bors korábban beszámolt,

 

 a zenész az elmúlt években szinte minden vagyont Körtvélyessy Kingára íratott, így most az ingatlanok - köztük egy 300 milliós törökbálinti luxusház - a cégek és minden egyéb vagyontárgy a feleség tulajdona. Juniornak egy esélye van, ha a bíróságon azt mondja, hogy a vagyont vagy annak nagy részét a házassága előtt szerezte... Ekkor azonban zsákutcában találja magát, mivel 2010 és 2016 között Hopp Csilla élettársa volt. A két fia édesanyja ez esetben szintén bejelentkezhet az akkoriban szerzett vagyon egy részéért 

 

(a különválásukkor ugye nem tudott mit követelni, hiszen Juniornak semmi nem volt a nevén), hiszen létezik vagyonmegosztás az élettársi kapcsolatok esetén is.

„Az élettársi kapcsolat megszűnése esetén bármelyik élettárs követelheti a másiktól az együttélésük alatt keletkezett vagyonszaporulat megosztását. A vagyonszaporulat meglétét annak kell bizonyítania, aki a megosztást követeli. (...) Az élettársak a vagyonszaporulatból a szerzésben való közreműködésük arányában igényelhetnek részesedés. A részesedésben való közreműködés arányának megállapítása bizonyítási kérdés, amelynél figyelembe veszi a bíróság még a háztartásban, az élettársi közösségre tekintettel végzett munkát is” - olvashatjuk az egyik népszerű válóperes ügyvédi iroda honlapján. 

Vagyis ha Junior el szeretné hozni a vagyona egy részét Körtvélyessy Kingától, akkor nagy valószínűséggel Hopp Csilláig jut csak vele...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában