Bulvár-celeb

2023.07.09. 17:55

Így árulja a házát Reviczky Gábor

Ilyen egy színész ingatlanhirdetése.

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

Forrás: Origo

Szokatlan ingatlanhirdetés tűnt fel a TikTokon, Reviczky Gábor ugyanis maga jelent meg a kisfilmben, amellyel a családi házát próbálja eladni - írja az Origo.

A Nemzet Színésze az Üvegtigrisben játszott karaktereként, Gabenként szerepel a videón, épp Rudolf Péter figuráját, Lalit hívja az eladó ház miatt:

A leendő tulajdonost ezzel együtt nemcsak Reviczky személye miatt érdekelheti a ház, a hirdetésben ugyanis azt is kiemelik, hogy a színész párja remek lakberendező, sokat tett hozzá a részletekhez.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában