Megrázó vallomás

2022.07.18. 23:14

A szőnyegen talált rá a családja a bedrogozott Győzikére

Gáspár Győző, vagyis Győzike hamarosan bevonul a zárt osztályra, hogy megküzdjön a gyógyszerfüggőségével és a depressziójával, amiről részletesen mesélt egy friss interjúban.

Gáspár Győző és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna videosorozatban tettek megrázó vallomást Győzike betegségéről, jelenlegi állapotáról - írja az Origo.

"Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál' istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök... Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok.

És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve,

és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul" – magyarázta.

"Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek.

Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok,

hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat" – tette hozzá, majd mégis kimondta, hogy Berki Krisztiánra gondolt. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!