Asztalitenisz

2023.02.22. 16:18

Élre állt a Vértesszőlős

Győzelmével a harmadik helyre lépett előre a Tatai AC II.

Kun Attila

Pattantyús Petra remekül teljesített a Zsámbék ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Vármegyénk két NB-s csapata is lejátszotta első idei bajnoki mérkőzéseit. A TAC második csapata a Zsámbékot fogadta előrehozott mérkőzésen az NB II. Északnyugati csoportjában és egy roppant kiélezett mérkőzésen aratott győzelmet. A tataiak legjobbja Pattantyús Petra volt, aki mindössze egy mérkőzést veszített. A TAC győzelmével a harmadik helyre jött fel.

Az NB III.-ban a Vértesszőlős a MÁV Előre vendége volt, a Lovasberényben lejátszott mérkőzést a papírformának megfelelően simán nyerték a szőlősiek. A vendégeknél Illés Roland és Szakál Béla az összes mérkőzését megnyerte, utóbbi öt összecsapásán mindössze egy szettet veszített. A Vértesszőlős játszott egy előrehozott mérkőzést is, amelyen a Honvéd Szondit is könnyedén verte (Illés Roland, Kovács Csaba és Saláta Ferenc is megnyerte az összes meccsét, előbbi ráadásul szettveszteség nélkül), így (igaz, egy mérkőzéssel többet játszva) átvette a vezetést a bajnokságban.

NB II., Északnyugati csoport, vegyes, a 14. fordulóból előrehozott mérkőzésen

Tatai AC II.–Zsámbéki SBE 10-8

A tatai győzelmek: Pattantyús Petra 3, Barassó Máté, Nagy Balázs és Varga Bence 2-2, a Pattantyús Petra-Nagy Balázs páros.

NB III., Közép-dunántúli csoport, vegyes, 12. forduló

MÁV Előre SC–Vértesszőlősi SE 4-14

A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland és Szakál Béla 4-4, Saláta Ferenc 3, Baloghy Péter 1, a Baloghy Péter-Szakál Béla és az Illés Roland-Saláta Ferenc párosok.

A 21. fordulóból előrehozott mérkőzésen

Vértesszőlősi SE–Honvéd Szondi György SE IV. 15-3

A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland, Kovács Csaba és Saláta Ferenc 4-4, Baloghy Péter 1, a Baloghy Péter-Kovács Csaba és az Illés Roland-Saláta Ferenc párosok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!