Kemma.hu videó

2024.05.06. 17:03

Dzsúdló és a Tankcsapda búcsúztatta az idei ErődFesztet +fotók, videó

Véget ért a háromnapos ErődFeszt a Monostori erődben. Az utolsó napon Dzsúdló és a Tankcsapda is színpadra lépett.

Körtvélyfáy Dina

Dzsúdló koncertje sok fiatalt vonzott, a rajongók pedig szebbnél szebb plakátokkal igyekeztek felhívni magukra az énekes figyelmét. Volt, aki festményt is készített, más pedig Dzsúdló feliratos napszemüveget dobott fel a színpadra, amit az énekes fel is vett.

Dzsúdló koncertjét sok fiatal várta
Dzsúdló koncertjét sok fiatal várta
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A lányok teljes extázisban kiabálták Dzsúdló slágereit, elhangzott a Ha eddig nem kellettem, a 21, a Hajnal, a Lány, a Lej és a Virágok is. A Spanom című dal aratta a legnagyobb sikert, hiszen a legszebb plakát tulajdonosával közösen énekelte el Dzsúdló a refrént.

Dzsúdlót a Tankcsapda követte a színpadon, és volt átfedés a két rajongótábor között. A Debrecenből indult banda már tavaly is fellépett az erődben, akkor azt mondták, mindig szívesen jönnek ide koncertezni, ráadásul Köszönet doktor című klippjüket is itt forgatták.

Ahogy arról korábban is írtunk, az ErődFeszten többek között olyan előadók is megfordultak, mint Szikora Róbert és az R-GO, vagy Korda György és Balázs Klári.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában