Korona

2024.03.23. 20:00

5 ok, amiért kihagyhatatlan a Tündérszépek!

Összegyűjtöttünk öt okot, miért várja kihagyhatatlan ajánlat a szépségversenyünk jelentkezőit. Hidd el, a Tündérszépek között a helyed!

Kemma.hu

Az idén is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Akár Te is ott lehetsz a Tündérszépek között!

Tündérszépek 2024: elindult a nevezés a Mediaworks országos szépségversenyére
Ludman Fruzsina, Németh Vivien, Tótpeti Lili, Tápai Dóra és Gondár Kíra Vivien, a 2020-as Tündérszépek győztesei
Forrás: MW

Egy percig sem éri meg habozni, érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is várja a döntősöket.

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Komárom-Esztergom vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán.

Összegyűjtöttünk néhány igazán jó indokot arra, miért kihagyhatatlan az ajánlat.

  • Mesés nyeremények várnak. Például egyéves autóhasználat, vásárlási utalvány és okostelefon.
  • Remek alkalom arra, hogy szuper fotók készüljenek a versenyzőkről. Ne hátráltasson senkit, ha még nincs saját portfóliója, akkor Flajsz Péter profi fotós tud segíteni benne, hogy nagyszerű képek készüljenek a versenyzőkről.
  • Nem utolsó szempont, hogy életre szóló élmények várják azt, aki nevez. Benne lehet a tévében, hiszen egy televíziós döntőn dől majd el, hogy ki lesz 2024 Tündérszépe. Ezenkívül remek lehetőséget ad kapcsolatépítésre, ami akár a szépségipar területén a modellkarrier indításban is nagy segítség lehet.
  • Végül, tapasztalat gyűjtéshez is kiváló a szépségverseny. Sokat lehet tanulni és fejlődni, hiszen a legszebbeket felkészítőtábor várja, ahol értékes tanácsokkal látják el őket a szakemberek.

Tündérszépek: Jelentkezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

A Tündérszépek szépségversenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában