Hernádi Ádám

2024.04.27. 18:12

Esztergom ikonikus áruháza moziként születik újjá

Hernádi Ádám (Fidesz-KDNP) polgármester a közösségi oldalán számolt be arról, hogy újra lesz mozi Esztergomban. A Bástya áruházból alakítják majd ki.

Kemma.hu

Hernádi Ádám a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Bástya áruház moziként születhet újjá

Forrás: 24 Óra

Fotó: W.P.

Mint Hernádi Ádám a közösségi oldalán közölt videóban elmondta, a belvárosban álló Bástya áruházat mindenki ismeri. Itt lesz majd a létesítmény.
– Nem szabad lebontani az épületet. Lepucoljuk, mint egy hagymát és felöltöztetjük, és csinálunk benne mozit. Nem multiplexet, nem művészmozit, hanem a kettő egyvelegét, egy  120 férőhelyes teremmel és két kisebbel – fogalmazott, hozzátéve, hogy a fiatalok örömére lesz e-sport-lehetőség is.

Hernádi Ádám (Fidesz-KDNP) polgármester a közösségi oldalán számolt be arról, hogy újra lesz mozi Esztergomban. A Bástya áruházban.
Hernádi Ádám a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Bástya áruház moziként születhet újjá
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

A polgármester reels-videójának hozzászólói üdvözölték a tervet, többeknek az is tetszett, hogy a mostanában népszerű e-sport is helyet kap majd itt. Hernádi Ádám néhány látványtervet is mutatott a felvételen, hogy hogyan néz majd ki az új életre kelő épület.

A városban régebben egyébként a Bástya szomszédságában, egészen pontosan azzal sréhen szemben állt már mozi. A Bástya egyébként 1980-ban nyitotta meg a kapuit, fix találkozóponttá is vált az évtizeked alatt. Élelmiszer- és ruhaüzlet, étterem, fagyizó is helyet kapott már itt az elmúlt évtizedekben, hogy csak néhányat említsünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában