Összefogás

2024.03.21. 06:55

A szív megszakad, mit kér a leégett visegrádi hotel vezetősége

Összefogásban reménykedik a visegrádi hotel. Egy fontos dolgot kér vendégeitől a Silvanus, ez pedig a szív téglája, amitől biztosan újjá tud születni a Dunakanyar közelmúltban leégett ékköve.

Wágner Zsanett

Szív téglája akció – adj esélyt az újrakezdéshez – ezzel a felhívással fordul vendégeihez a Silvanus.

Szív téglája - ezt kéri a Hotel Silvanus a vendégektől
Szív téglája - ezt kéri a Hotel Silvanus a vendégektől
Forrás: Facebook/Kocsi Tűzoltó Egyesület

Mint ismert, március 9-én kigyulladt és teljes terjedelmében égett a visegrádi Silvanus hotel negyedik szintje. A Dunakanyar egyik legszebb ékkövében keletkezett tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A hotel kétszáz vendége időben elhagyta az épületet, és szerencsére senki sem sérült meg. Az újraindulás időpontja azonban még kérdés.

A hotel vezetősége most közösségi oldalukon kért segítséget. Azt írják, nem valódi téglát kérnek az „építkezéshez”, hanem a szív tégláit. Amelyekből a remények szerint hamarosan újraindulhat a Silvanus története.

A szív téglája lehet az összefogás kulcsa

A tűzesetben megrongálódott visegrádi hotel vezetősége azt kéri, hogy a korábban előlegként befizetett pénzt ne kérjék vissza a vendégek, ez ugyanis rendkívül fontos segítség lenne nekik az újjáépítésben. Közben kiemelik azt is, hogy egy munkavállalójukat sem bocsátják el, és reményeik szerint a nyár végére már megújulva fogadhatják a régi és az új vendégeiket. Mindemellett garantálják, hogy a foglalóként befizetett és szív tégláinak felajánlott összegeket az újranyitást követő foglaláskor jóváírják. 

A Te gesztusod, most munkahelyeket ment meg és hozzájárul a Silvanus újjászületéséhez!

– teszik hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában