verseny

2021.06.09. 21:39

A bakonyárkányi diákok környezetismeretben igazi mesterek

Kiválóan szerepeltek a Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola tanulói a Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti Versenyen.

R. V.

Az országos döntőben mindkét évfolyamon az iskola egy-egy tanulója képviselte Komárom-Esztergom megyét, bizonyítva ezzel, hogy a tematikában ők a régió legjobbjai. Az országos természet- és környezetismereti döntőn, melyet május 28-án tartottak, összesen negyvennégy tanuló vett részt, a megyék kiválóságai és a főváros három-három legjobbja. A döntőn írásbeli feladatsor, szóbeli előadás és terepgyakorlatos feladatok várták a versenyzőket.

A sárkánysulis tanulók kiváló teljesítményt nyújtottak, szép eredményt értek el. Varga Tamara ötödik helyezett lett a hatodikosok mezőnyében, míg Egri Noel kilencedik helyezést ért el az ötödikesek csoportjában. A szép eredményt elérő tanulókat Benis István pedagógus készítette fel a megmérettetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!