Annavölgy

2022.01.25. 09:30

Sikert arattak a MenőMolyok

A magyar kultúra napja alkalmából több programmal is kedveskedett az Annavölgyi Könyvtár, Kultúrotthon és Közösségi Színtér a helyieknek, igyekeztek minden korosztályt megszólítani.

W. P.

Pénteken délután Papírszínház mesedélutánt tartottak, melynek keretében A soknevű macska című történetet ismerhették meg az érdeklődők. Ezután fellépett a könyvtárba járó fiatalokból álló MenőMolyok csapata, akik nemcsak kreatívkodni és mozogni szeretnek, hanem mindenben segítenek Hidasiné Nánási Nikolett közművelődési szakembernek. Elmondása szerint a lányok egész héten készültek a meglepetésprodukcióra és bár különböző okok miatt most csak hárman – Tóth Nelli, Mészáros Réka és Mészáros Amanda – szerepeltek, a siker nem maradt el. 

A társaikkal kiegészülve a jövőben további szép élményeket szerezhetnek maguknak és a falubelieknek. Szombaton a KönyvtárMozi keretében a Csörgess meg! című színdarabot vetítették le, emellett a jeles évforduló alkalmából egy kvíz is készült, melyet online és papír alapon is ki lehet tölteni február 6-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!