PR

2024.03.16. 11:25

Elhagynád Budapestet? Vagy Tatát? Kezdj új életet Gyermelyen!

Nem akarsz a most népszerű agglomerációba kiköltözni, de elköltöznél a városból? Van egy remek ajánlatunk: csodás ház, csendes utcában, kedves szomszédokkal. Ha ez nem lenne elég, megjegyeznénk, hogy csaknem 200 négyzetméteres az ingatlan. Van benne kandalló, fűthető medence, napelemes, és minőségi alapanyagokból épült a ház. A kert kezelhető nagyságú. Ha térre vágysz, a nyugalomra, és nem akarsz építkezni, mindenképp nézd meg!

Kemma.hu

Vidékre költözők figyelem! Kizárólag a Lux Home Ingatlan Iroda ajánlatában kínáljuk eladásra, a Gerecse-Keleti lábánál elhelyezendő gyönyörű Gyermely településen egy nagy terekkel rendelkező, minőségi alapanyagokból készült családi házat. 

A családi ház jellemzői

Gyermely egyik közkedvelt részén eladó  1078 m2 telken, nappalis + 4 szobás .- 2008-ban, minőségi anyagokból nagy odafigyeléssel épült családi ház. Szobák mellett konyha, két fürdőszoba, három wc, gardrób szoba, spejz, háztartási helység is megtalálható. Minőségi fa konyhabútor. Hálószobákban, előszobában beépített szekrények lettek kialakítva. Minőségi fa nyílászárók lettek beépítve, melyek szúnyoghálóval felszereltek.

Fűtési rendszert gázkazán és vízteres kandalló biztosítja, radiátor illetve padlófűtés hőleadókkal. A szobákban radiátor, többi helyiségben padlófűtés, fürdőszobában + törölköző szárítós radiátor. Meleg víz ellátás napkollektorról megoldott.

Az ingatlanhoz dupla garázs tartozik, kapui elektromosan nyithatóak, a helység fűthető. A pihenést hatalmas terasz biztosítja, amelyen grillező és sütögető rész kialakítása is megtörtént. A tágas, rendezett kertben két db fa építésű tároló, és beépített fűthető medence található, melyhez napozó is tartozik. Bejáratnál nagy méretű örökzöldekkel beültetett előkert lett kialakítva.

Térkövezett kocsibeálló a kertbe, elektromos kapuval. Tetőtér beépíthető. Ha egy gondozott, tágas családi házra vágysz tekintsd meg te is álmai otthonát! Gyönyörű környezet, kedves szomszédok, csendes, gondozott utca. Faluban iskola, felújított óvoda, bolt, orvosi rendelő. Budapest 30 perc, Tatabánya 25 perc, Tata 30 perc alatt elérhető. A buszmegálló a közelben, buszközlekedés kiváló..”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában