Hirdetés

2023.08.28. 23:59

Egyenletesen fejlődik az AZ-Engineering Kft.

A tatabányai fémfeldolgozó cég munkatársakban és eszközökben is gyarapodik.

PR cikk

Bodor lézervágó gép működés közben

Forrás: Beküldött

Közel két hónapja üzemelte be a 12 kilowattos Bodor lézervágó gép P Modelljét az AZ-Engineering Kft. A fém megmunkálással és gyártással foglalkozó tatabányai vállalkozás a közel száz millió forint beruházás mellett állományban is gyarapodott, hiszen nemrég több új munkavállaló is csatlakozott a céghez.

Bodor lézervágó gép működés közben
Forrás: Beküldött

„Az AZ-t a megbízhatóság, a kiszámíthatóság jellemzi, ezért vagyunk elismertek munkavállalóink és megrendelőink között egyaránt” - fogalmaz Cziráki Zoltán, aki üzlettársával, Kishalmi Andrással vezeti a komoly célokat kitűző vállalkozást.

„Cégünk éves forgalma jóval meghaladja az 500 millió forintot, állományunkban pedig harmincnál is többen dolgoznak. Fő profilunk a bérgyártás, ami azt jelenti, hogy egy-egy adott vállalkozás, esetleg multinacionális cég elképzel egy-egy eszközt, mi pedig az adott tervek alapján elkészítjük, vagy adott esetben megtervezzük azt.

Bodor lézervágó gép működés közben
Forrás: Beküldött

Rendszeresen gyártunk tablet- és telefontároló acél szekrényeket, dobozokat dán ügyfelünknek, de a helyi multicégek raktáraiban hasznosítható, a targoncákat helyettesítő speciális emelőket, darukat is elkészítettünk már. Az új, nagy teljesítményű lézergépünkkel szintet léptünk, és bizonyos eszközök gyártási idejét a korábbiak töredékére sikerült csökkenteni.

Emellett CNC esztergályos és maró, valamint élhajlító berendezésekkel is rendelkezünk. Még ebben az esztendőben kívánjuk beüzemelni porfestő műhelyünket, így teljes lesz a kép. Az alapanyagtól a gyártásig, a tárolástól a festésig és a csomagolásig mindent egyetlen helyen tudunk elvégezni.

Partnereink között több mérnöki iroda is található: ők azok, akik megterveznek bizonyos eszközöket, mi pedig legyártjuk ezeket.

Bodor lézervágó gép működés közben
Forrás: Beküldött

Fő profilunk a bérgyártás, közép- és nagy szériás gyártással foglalkozunk, ebben kiemelkedő partnerek tudunk lenni a megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel" - mondta el Cziráki Zoltán.

A cég munkái iránt érdeklődők egyre több felületen ismerhetik meg részletesen az AZ-Engineering Kft. munkáját. Az azeng.hu weboldal mellett Facebook, Insta és Tiktok oldalt is indított a vállalkozás az interneten. A Kft. elsődleges célja az, hogy a megrendelők könnyebben megtalálják az AZ-Engineering magas szintű szolgáltatásait.

AZ-ENGINEERING KFT.
2800 Tatabánya, Búzavirág u. 2/A
Telefon: 00/36-30-216-99-95 
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/azeng.hu 
Insta: https://www.instagram.com/azeng_ineering/ 
Tiktok: https://www.tiktok.com/@azeng952/

Modern lézervágó géppel fejlesztett az AZ-Engineering Kft.
A 12 kilowattos Bodor lézer nagy teljesítményű eszközével töredékére csökken a gyártási idő. A világ lézergyártó gépeinek jelentős részét gyártó Bodor Laser nevű piacvezető cég P Modelljét vásárolta meg az AZ-Engineering Kft. A tatabányai székhelyű fémmegmunkáló vállalkozás ezzel a térségben szinte egyedülálló tulajdonságú géppel gyarapodott.

A gép ugyanis akár 4G gyorsulásra is képes, és ezt az AZ-Engineering igyekszik kihasználni. A teljesítménynek köszönhetően nagy sebességre és vastag lemezek vágására is alkalmas. az alumínium és a szénacél lemezt 40, a réz lemezt 30, a rozsdamentes lemezt 45 milliméter vastagságig képes megmunkálni a lézervágó eszközzel.

A lézervágóról videó itt megtekinthető:
Facebook: https://www.facebook.com/azeng.hu/videos/1435561213844024 
Insta: https://www.instagram.com/p/Cu4dPJBg2Ai/ 
Tiktok: https://www.tiktok.com/@azeng952/video/7257860752889941274

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában