Hirdetés

2022.06.13. 08:00

Kempingnyitás és masszázskülönlegességek: ezt is hozza a nyár Bükfürdőn

Négycsillagos lett a Bükfürdő Thermal Camping, a méltán népszerű szálláshely június 3-án nyit! A nyári újdonságok között érdemes kipróbálni a két új masszázstípust a Medical Wellness kínálatából Bükfürdőn.

(X)

Forrás: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Fotó: CSEPREGI Tibor

Kényelmesebb, modernebb és még zöldebb lett a Bükfürdő Thermal Camping! A rengeteg, árnyékot adó fára vigyáztak az elmúlt fél évben zajlott építkezés során és lehetett még fokozni a természetközeliséget: 9 ezer négyzetméternyi a megújult gyepes terület, 59 lombos fát, 16 ezer évelőt és 22 ezer cserjét telepítettek a kemping területére. Tágasabbak a beállóhelyek, korszerű a téli vizesblokk. A kemping első, úgynevezett senior területe nyit június 3-án, a korszerűsítés a kemping hátsó területén folytatódik, ahol játszóteret, grillkertet és kutyafuttatót alakítanak ki. 

Forrás: CSEPREGI Tibor / Büki Gyógyfürdő Zrt.

Nem csak a szálláshelyfejlesztésen dolgoztak az utóbbi hónapokban Bükfürdőn, hiszen a nyári főszezonra készülve folyamatos felújításokat, karbantartásokat végeztek, a magasabb színvonalú szolgáltatásokon dolgoztak. Például a súlyfürdő új medenceteret kapott és új szolgáltatás a pedikűr az idén 60 éves büki gyógyfürdőben, valamint nyárra exkluzív masszázsújdonságokkal várják a vendégeket a Medical Wellness-ben. Az egyik a bambusz masszázs, amely a mélyen fekvő izmokat is megdolgozó kezelés speciálisan előkészített, különböző méretű bambuszrudakkal. A szárazkefés masszázs pedig egy ajurvédikus módszer, amely a bőr megújulásához járul hozzá. A vendéglátás kiszolgálóegységeit, ahogy a kültér medencéket is, az időjárás és a vendégforgalom függvényében sorban nyitják Bükfürdőn. 

Forrás: CSEPREGI Tibor / Büki Gyógyfürdő Zrt.

Pünkösdre már csaknem teljes a sor, aztán a tanév zárására, a nyári iskolai szünetre „pörög fel” teljes kapacitására a strandkínálat. És hogy tényleg teljes legyen a családi élmény Bükfürdőn: június 3-án nyit új dimenziót a szórakoztatásban a Funcity.

Forrás: CSEPREGI Tibor / Büki Gyógyfürdő Zrt.
Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában