Változás kell!

2024.03.22. 12:15

Szentkirályi Alexandra: indul a kamuméter (videó)

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje sorozatot indít, hogy kiderüljön, mi teljesül a jelenlegi főpolgármester választási ígéreteiből.

MW

Forrás: Szentkirályi Alexandra / Facebook

Fotó: Toroczkai Csaba

Kamuméter néven indít sorozatot a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy kiderüljön, mi teljesült Karácsony Gergely főpolgármester választási ígéreteiből.

Szentkirályi Alexandra pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában azt mondta, közeleg a kampány és menetrendszerűen jön a „balos ígéretdömping”.

Ígérgetni márpedig Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu

 – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a videóban a Városháza parkot mutatja be, amiről Karácsony Gergely azt ígérte, hogy „szép, zöld, szemléletformáló és kellemes” lesz. Azt mondta, hogy a korábbi ígéretekből nem sok valósult meg: az ott lévő parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.

„Tehát, akkor az ígéretet betartotta vagy kamu volt” – tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, hogy „kamu volt”.

Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel

 – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, hangsúlyozva, hogy „Budapesten változás kell!”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában