Megteheti

2024.02.05. 10:13

Sok száz milliós luxusvillát vásárolt Karácsony embere

Nem bír magával Mártha Imre közművezér, aki egy újabb több száz milliós ingatlanra tett szert az Egyesült Államokban – írja a Magyar Nemzet. Karácsony embere most egy kizárólag milliárdosok számára fenntartott privát klubban vásárolt luxusvillát, ami már a negyedik nagy értékű ingatlana Floridában.

MW

Mártha Imre több százmilliós villát vásárolt

Forrás: Metropol

A Magyar Nemzet szerint a Metropol több, milliárdosok lakta floridai város ingatlanadó-bevallását átnézve bukkant az újabb több száz milliós Mártha-ingatlanra. A portál azt írta, az adóbevallási iratokból kiderül, hogy a Mártha-klán újra a milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, Naples városában szerzett meg egy luxusingatlant. Ezúttal egy privát klubban található, a világ elől gondosan elzárt luxusvilla került a Gyurcsány-fióka 71 éves édesanyjának nevére. 

Mint felidézték, ez már a negyedik luxusingatlan, amit a Mártha-klán a közelmúltban megszerzett magának Floridában:

 korábban két luxuslakást és egy magánfélszigeten található birtokot vásároltak fel.

A portál közölte, az összegyűjtött dokumentumok szerint a közművezér családja a The Isles of Collier Preserve névre hallgató magánklubban vásárolt meg egy két hálószobás, két fürdőszobás, két garázzsal is rendelkező villát. 

Az adóbevallási iratokból az is kiderül, hogy körülbelül 400 millió forintért vásárolták meg az újabb ingatlant, melyhez tartozik egy privát, télikerttel egybeépített medence is, amely két részből áll: egy kisebb, meleg vizes pezsgőfürdőből, valamint egy feszített víztükrű élménymedencéből.

Mint írják, a magánklubba illetéktelenek nem léphetnek be, ide csak az ingatlantulajdonosoknak van bejárásuk. A The Isles of Collier Preserve igazi város a városban a maga 2400 hektáros területével, aminek a fele természetvédelmi terület. 

Mindez mindössze tízpercnyire Naples történelmi belvárosától és a Mexikói-öböl fehér homokos tengerpartjaitól. 

A privát klubban ingatlannal rendelkezőknek természetesen rengeteg lehetőségük van a kikapcsolódásra és pihenésre. Fitnesz- és wellnessközpont, teniszpályák, többmérföldnyi kajak-, kerékpár- és túraútvonalak, edzőterem, úszómedencék, valamint elegáns bár és étterem szolgálják az itt élők kényelmét, vagyis ezt a fajta luxust tényleg csak az amerikai milliárdosok engedhetik meg maguknak.

További képeket és videót a luxusingatlanról a Metropol oldalán nézhet meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában