Városháza-gate

2023.11.11. 18:08

Karácsony ügyvédjénél és főtanácsadójánál tarthatott házkutatást a NAV

Az egyik belvárosi lakóknak szóló Facebook-csoportban jelent meg egy poszt, amely szerint csütörtökön, a késő esti órákan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei annál a háznál jelentek meg, ahol Tordai Csaba ügyvédi irodája is van.

MW

Tordai Csaba a fővárosi közgyűlésnek a Városháza eladása ügyében tartott vizsgálóbizottsági ülésén

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Érdekes információt osztott meg az egyik belvárosi lakóknak szóló oldal a Facebookon. Az 5. kerület – Itt lakunk nevű csoportban jelent meg egy poszt, amely szerint csütörtökön, a késő esti órákan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei jelentek meg a Vécsey utca 4. számnál. „Állítólag az egyik ügyvédi irodában tartottak házkutatást. Mondjuk érdekes, hogy miért ilyenkor. Bőven késő este volt már.”

A poszt jegyzője – aki a kutyáját sétáltatta éppen – a többiektől érdeklődött, tudnak-e részleteket. Megjegyezte: azt hitte, filmet forgatnak, „de a NAV autói voltak, és Vécsey 4-ben dolgoztak valamin nagyon”.

Az interneten elérhető címkeresők szerint a Vécsey utca 4. szám alá jegyezték be Tordai Csaba ügyvédi irodáját. A Városháza-gate szálainak felgöngyölítésekor, a szóba kerülő szereplők bemutatásakor a Magyar Nemzet részletes portrét festett Tordai Csabáról, aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc államtitkára, Bajnai Gordon bizalmasa, Karácsony Gergely ügyvédje és főtanácsadója, ráadásul a jogász otthonosan mozog a Soros-szervezetek világában.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában