Forma-1

2020.08.05. 13:30

Vettel: valaminek történnie kell

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Forma-1-es Ferrari német versenyzője a sorozatos sikertelenség után nyilatkozott.

Ferrari's German driver Sebastian Vettel addresses the drivers' press conference for the Formula One Hungarian Grand Prix at the Hungaroring circuit in Mogyorod near Budapest, Hungary, on July 16, 2020. (Photo by - / POOL / AFP)

Forrás: POOL / AFP

Fotó: AFP

„Ezek a dolgok nem úgy működnek, hogy egyik pillanatról a másikra minden a visszájára fordul” – nyilatkozta a 32 éves pilóta, aki a múlt hétvégi Brit Nagydíj után azt mondta,

egyáltalán nem érzi jól magát az idei versenyautóban.

A koronavírus-járvány miatt július elején elkezdődött idény eddigi négy futamán a Ferraritól az év végén távozó Vettel mindössze 10 pontot gyűjtött és a vb-pontversenyben csak a 13.

„Az ember ilyenkor dolgozik tovább, és reménykedik, hogy idővel minden egy kicsit jobb lesz” – jelentette ki Vettel, akinek a jövője még mindig kérdéses, hivatalosan nem rendelkezik a következő szezonra érvényes szerződéssel.

A Forma-1 a hétvégén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. A helyszín újfent Silverstone lesz, ahol 1950. május 13-án az első F1-es világbajnoki futamot rendezték.

A 70. évforduló Nagydíja vasárnap 15.10 órakor rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!