születés

2019.10.25. 14:00

Olivér úgy sietett, hogy a mentők segítették a világra

Győrbe indultak, de végül csak a komáromi ügyeletig jutottak a Kiss család tagjai, amikor az anyukánál megindultak a fájások.

Sz. A.

Forrás: Országos Mentőszolgálat Kisbér Mentőállomás

A kisbéri és a komáromi mentőállomás mentősei, valamint a komáromi ügyeleten dolgozók segítették világra Olivért október 23-án. Az édesapa, Kiss Attila mesélte el nekünk a nem mindennapi történetet.

Szerdán délután, háromnegyed hat körül szólt a felesége, Ágnes, hogy induljanak a győri kórházba, mert a fájások alapján úgy érzi, jön a baba.

– Győrben volt fogadott orvosunk, de útközben vissza kellett fordulnunk, mert annyira sietett a kisfiam. Bementünk a komáromi ügyeletre, hogy majd mentővel megyünk akkor Tatabányára, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt már idő. Kisbérről jött még segítség – idézte fel a kispapa, akitől azt is megtudtuk, hogy lényegében egy óra alatt világra jött a kisfia, akit az édesanyával együtt végül a tatabányai kórházba szállítottak.

– Mindenki rendben van. Olivér 3120 grammal, 48 centisen jött a világra. Ő és az édesanyja is jól van. Ha minden jól megy, vasárnap jöhetnek is haza – tette hozzá Attila, aki szerint igazi csapatmunka volt, ahogy segítettek megszületni kisfiuknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában