felújítás

2019.06.15. 14:48

Felavatták a korszerűsített kesztölci hivatalt

A Települési Operatív Programon belül felújították a kesztölci hivatal épületét. Az hivatal belépett az energiahatékony épületek megyei sorába a felújítással.

W. P.

Völner Pál és Popovics György

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Szalagátvágással avatták fel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében energetikailag korszerűsített polgármesteri hivatal épületét. Radovics Istvánné alpolgármester köszöntője után Vöröskő István polgármester elmondta, hogy szigetelték a külső homlokzatokat és a födémet, kicserélték a nyílászárókat. A tetőt teljes egészében cseréppel fedték be, továbbá napelemeket is felszereltek.

Az elavult fűtési rendszert is felújították, az épületben pedig mozgáskorlátozott illemhelyiséget is kialakítottak. Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője az ünnepségen kiemelte, hogy a fejlesztések a konszenzusra épülő pályázati rendszer hatékonyságának köszönhetően valósultak meg. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke elmondta, hogy a TOP keretében minden települést támogattak, segítségükkel pedig számtalan beruházás készült el. Megköszönte dr. Völner Pál segítségét és reméli, hogy a dolgozók és a lakosok örömmel veszik birtokukba a megújult épületet.

Vöröskő István, Völner Pál és Popovics György (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában