Iránytű 2023

2023.11.08. 12:47

Segítünk a pályaválasztásban!

Kemma.hu

Végzős általános iskolás diákoknak nyújt kézzelfogható segítséget a továbbtanulási lehetőségek felmérésében és a szakmaválasztásban a 24 Óra és a kemma.hu továbbtanulást segítő melléklete, az Iránytű. Ezekben a napokban ugyanis a diákok és szüleik fontos döntés előtt állnak, amelyben segítség a kiadvány és az a pályaválasztási rendezvény, amelyet idén két helyszínen, Tatabányán és Esztergomban is megrendeznek.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal programsorozatának első állomása Tatabánya, ahol november 9-én és 10-én 9 órai kezdettel a középfokú köznevelési intézmények, illetve a duális képzésben együttműködő munkáltatók mutatkoznak be. Kiadónk pedig a diákok döntését megkönnyítendő idén is összegyűjtötte azokat a továbbtanulási és szakmaszerzési lehetőségeket, amelyek segíthetnek a végzős általános iskolás diákoknak a döntésben. A lapban szerdán megjelenő Iránytűből minden kiderül, amelyet a fiataloknak és szüleiknek tudni lehet a 2024/25-ös tanév képzési és továbbképzési lehetőségeiről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!