Közélet

2017.05.23. 15:00

A művelődési házba költözik az ácsi polgármesteri hivatal

A polgármesteri hivatal villamos hálózatának felújítása már nem várathatott magára tovább, a munkálatok idejére pedig, május 29-től június 22-ig a művelődési ház nagytermében lesz majd az ügyfélfogadás.

kemma.hu

Az önkormányzat közleménye szerint válozatlan rendben várják majd a hozzájuk fordulókat, kivéve május 26-án, pénteken, amikor a költözés miatt nem lesz ügyfélfogadás.

Mint írják, a polgármesteri hivatal villamos hálózatának rekonstrukciója évek óta húzódó beruházás. A közelmúltban bekövetkezett, hirtelen fellépő elektromos anomáliák már veszélyeztetik és - probléma esetén - ellehetetlenítik a folyamatos, biztonságos ügyfélfogadást, ezért az átépítési munkák tovább nem halaszthatók.

Az átmeneti időszak alatt az ismert telefonszámokon és e-mail címeken továbbra is elelérhető lesz a hivatal. A járási hivatal ügysegédje szintén a művelődési házban lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!