Közélet

2017.04.21. 07:04

Azt beszélik – Piliscsév

Hírek a településről.

B. Cs.

Díjtalan dalos előadóest

A Piliscsévi Szlovák Nyugdíjas Klub „Őszirózsa” dalköre április 23-án, vasárnap 17 órai kezdettel dalos előadóestet tart a Kálmánfi Béla Művelődési Házban. A műsort összeállította és levezeti Demeter Attila kórusvezető. A belépés díjtalan.

Pályázhatnak a legszebb utcára

Az önkormányzat idén is kiosztja a „Dicséretes Csévi Porta”, a „Dicséretes Csévi Konyhakert” és a „Dicséretes Csévi Pince” kitüntető címeket, amelyekre pályázat útján lehet jelentkezni, vagy másokat jelölni. Idén először kerül kiosztásra a „Dicséretes Csévi Utca” díj is, amelyet a képviselők tavaly alapítottak. A jelentkezési lapokat május 30-ig kell leadni.

Kirándultak az iskolások

Április 13-án az általános iskolások tojáskereső kiránduláson vettek részt. A felsősök az általuk festett száznyolcvan tojást elrejtették a Kálvária dombon, amiket az alsós tanulók vidáman kerestek meg. Nagy öröm volt az ajándékozóknak és az ajándékozottaknak egyaránt ez a remek szórakozás.

Kié lesz a legfinomabb étel?

Április 29-én tartja meg a Pincefalu Egyesület az önkormányzattal közösen az immár hagyományossá vált főzőversenyét. Tűzgyújtás 9 órakor, zsűrizés 13 órakor. A szükséges alapanyagokról, eszközökről, tűzifáról a csapatoknak kell gondoskodniuk.

Címkék#Piliscsév

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!