Közélet

2015.01.30. 12:11

Teljesen összeszakadt Peter Srámek, a Rising Star Zámbó Jimmyje

A Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek a legutóbbi adásban a legmagasabb százalékkal jutott tovább a versenyben, de közben magánéleti gondokkal is küzd - tudta meg az Origo.

kemma.hu

Az Origo TV2-s forrása szerint Peter összeomlott, képtelen volt a próbára koncentrálni, ráadásul tovább nehezíti helyzetét, hogy vizsgaidőszaka van, amire készülnie kell a műsor mellett. A Szlovákia és Magyarország közötti ingázás sem tesz jót neki, a magyar nyelv is jócskán okoz kihívásokat.

„Már reggel furcsa volt, látszott, hogy valami baj történt. Pont a kamerapróba előtt veszett össze a barátnőjével, így tőle szokatlan módon teljesen szétesett volt, semmire nem tudott koncentrálni. Sem a dalszövegre, sem a zenére, sem a mozgásra. Ez pedig csak tovább rontotta a helyzetet" – árulta el egy stábtag.

Darina, Péter édesanyja szerint nagyon megviseli fiát ez a szituáció, de tudja, hogy most a műsorra kell koncentrálnia. „Ezen a héten azonban megint nem megy zökkenőmentesen a felkészülés, hiszen Szlovákiában színészetből kell vizsgáznia, nem tudtunk további halasztást kérni. Nagyon megterhelő ez az időszak a fiamnak, próbálom mindenben segíteni, de látom rajta, hogy elfáradt és a határait feszegeti" – mondta.

Címkék#Felvidék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!