Közélet

2014.06.28. 13:21

Berkiné Hódi Pamela nem akart reality-sztár lenni

Hódi Pamelát Berki Krisztián szerelmeként ismerhették meg a sorozatkedvelő nézők az Édes élet című tévéműsorban. Életében most az anyaság játszik főszerepet. Szinte minden lépése nyomon követhető a realityben.

stop.hu/joker.hu

"Szeptember óta folyamatosan forgatunk. Emlékszem, úgy indult, hogy Krisztiánt megkeresték telefonon, hogy szeretne-e a hamarosan induló reality műsorban részt venni. Már a szívem alatt hordtam a kislányunkat, Natasát. Csak fél füllel hallottam, mit beszélnek, de reménykedtem abban, hogy nekem nem kell szerepelnem ebben az egészben. Aztán Krisztián letette a telefont, odajött hozzám, leguggolt mellém, és elmondta, mennyire örülne, ha ezt az egészet együtt csinálnánk. Arra gondoltam, ha ő ennyire szeretné, akkor partnerként kell viselkednem. Rábólintottam" - meséli a Joker Magazin újságírójának Hódi Pamela, aki nem akart reflektorfénybe kerülni. Pedig édesanyja már óvodásként elvitte pár szépségversenyre.

"Később divatbemutatókra és fotózásokra jártam, majd elkezdtem Sütő Enikő Modellstúdióját, de mivel édesanyám egyedül nevelt minket a testvéremmel, egy idő után, sajnos, nem tudta finanszírozni az utazásaimat és az iskolát. Végül úgy döntöttem, hogy a suli mellett hoszteszmunkát vállalok, amiből lett egy kis zsebpénzem. De a modellszakmát mélységében nem tudtam megismerni, inkább csak belekóstoltam" - mondja Berki Krisztián kislányának édesanyja, Hódi Pamela, akiről egy hosszabb interjú jelent meg a Joker Magazin júniusi számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!