Közélet

2014.02.17. 10:10

Vadai Ágnesék „mementót állítanak a Fidesz ámokfutásának”

A Gurmai Zita, az MSZP nőszervezetének elnöke által korábban életre hívott „Nők a változásért” elnevezésű figyelemfelhívó akcióhoz csatlakozók a dorogi postahivataltól az Otthon térig sétáltak, többek között dr. Vadai Ágnes, a térség egyik képviselő-jelöltjének társaságában.

B. G.

 A résztvevők ezzel egyszerre kívánták demonstrálni az esélyegyenlőség fontosságát és a jelenlegi hatalommal a szembenállást. Az eseményt követően dr. Vadai Ágnes, az Esztergom-dorogi választókerület baloldali Összefogásának képviselőjelöltje szólt a szimpatizánsokhoz a művelődési házban.

– Rossz minőségű utak, félbehagyott beruházások jellemzik a választókerületet. Hamarosan elkészül az Esztergomról szóló kisfilmünk, ami egy újabb mementója lesz a Fidesz eddigi ámokfutásának. Habár Dorog minden szempontból lényegesen jobb helyzetben van, a győzelemhez itt is nagy erőfeszítéseket kell tennünk – mondta a politikus.

– Az elmúlt négy év a nők számára is katasztrofális következményekkel járt. Feudális, őskövületi világ és nézetek köszönnek vissza, ahol csak az jelentheti a családot, ahol apa és anya – akire kizárólag „szülőgépként” tekintenek – két vagy annál több gyermeket nevel. Ezen is szeretnénk változtatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!